Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Collars

Deze exclusieve leren accesssoires van Clubwear Company zijn gemaakt van subliem lamsleer. De collars zijn luxe afgewerkt met dubbelzijdig leer. De boeiensets zijn in deze luxe afwerking in Nederland eigenlijk niet te koop.

Lees meer
41 artikelen gevonden

Collars

Jouw fantasie kent geen grenzen, maar de tolerantie van je partner wellicht wel. Vandaar dat hij of zij jou dan een kinky collar om kan doen om zo te laten zien wie de baas is! Met een sexy choker kun je al aantonen dat je onderdanig bent ingesteld. Ben je stout geweest? Dan is een lamsleren accessoire met een handige ring misschien beter. Zo kun je letterlijk en figuurlijk aan de lijn worden gelegd! Tijd om een spannende collar te kopen en vrijwillig dat ‘wurgcontract’ met je meester(es) te tekenen...

Collar dames

Het mooie aan een zinnenprikkelende collar voor dames is dat je alles ermee kunt combineren. Zo draag je er bijvoorbeeld een adembenemende catsuit bij die je waanzinnige figuur perfect complementeert. Kies onder andere voor een exemplaar dat van handige openingen bij je borsten en je kruis is voorzien voor easy access! Ga je liever topless? Dan komen onze ondeugende tepelplakkers perfect van pas. Sterker nog, deze kun je helemaal uitkiezen op de kleur van de collar voor dames die je hebt uitgezocht. En andersom natuurlijk!

Leren collar

Waarom zou je het laten bij een leren collar? Ook voor leren boeien ben je bij ons namelijk helemaal aan het juiste adres! Hiermee loopt de temperatuur tijdens jouw avonturen in de slaapkamer alleen maar verder op. Zal je meester(es) je genadig zijn of neem je juist zelf de touwtjes in handen? Alles is mogelijk zodra je de juiste erotische lingerie en andere attributen voor bij je leren collar bij elkaar hebt gezocht. Geen wilde nacht wordt meer hetzelfde!

Collar kopen

Bij Clubwear Company kun je met het grootste gemak je strakke collar kopen. En ook voor de rest van je outfit moet je natuurlijk bij ons zijn! Wees gerust, je bestelling wordt niet alleen razendsnel maar ook nog eens heel discreet verzonden. Dat betekent dat je aan de buitenkant niet kunt zien dat wij de afzender zijn. Zo houd je de verrassing voor je partner moeiteloos intact! Bovendien zal je bezorger niet weten dat je hebt besloten bij ons een kinky collar te kopen. Tenzij je het hem of haar vertelt, natuurlijk...

filters
Alles wissen