Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk winkelwagen
Menu


Klantenservice
Erotische feesten kalender

Ballgags

Heb je geproefd van BDSM en wil je meer? Gebruik dan eens een ball gag tijdens deze avonturen! Dit speeltje zorgt ervoor dat de mond van de sub gekneveld wordt. Dit kan met een bal, maar ook met een ring in de mond. In beide gevallen is het voor de drager niet meer mogelijk om te spreken. In het laatste geval, met de ring, zou de dom wel heerlijk oraal bevredigd kunnen worden!

Let op: Gebruik nooit een ball gag wanneer je (of jouw partner) last hebt van een verstopte neus of vernauwde luchtwegen.

Ball gag bondage

Over het algemeen gebruik je de ball gag in combinatie met andere bondage artikelen. Maar je kunt natuurlijk je fantasie de vrije loop laten. Als vrouw kun jij bijvoorbeeld met een voorbind dildo je sub penetreren. Absoluut een plezier voor jullie beide! Zorg er wel voor dat jouw sub zijn of haar speeksel kwijt kan. De hondjes positie werkt altijd zeer prettig met een ball gag en bondage. Deze positie benadrukt ook nog eens jouw dominante positie. Hush now!

Ball gag kopen

Wanneer je een ball gag gaat kopen, is het belangrijk dat je je bewust bent van de risico's bij het gebruik ervan. Nog belangrijker is het om de ball gag bewust en veilig te gebruiken. Dwing je partner nooit en spreek altijd een stopteken af! Omdat het aan te raden is om een ball gag niet langer dan 10 tot 20 minuten te dragen, raden we aan om ook andere seksspeeltjes samen met je ball gag te kopen. Tepelklemmen en een BDSM zweep kunnen het genot tijdens je soft SM of hardere BDSM spel aanzienlijk vergroten!

filters
Alles wissen