Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Madame Homard 27-12-2022

De liefde vier je op het water. Maar dan wel in een kinky kostuum van Clubwear Company! Shop bij ons voor je ondeugende outfit.

Lees meer
12 artikelen gevonden

Madame Homard

Let op! Dit is actuele informatie van januari 2020.

Intimiteit is het sleutelwoord zodra je bij Madame Homard binnen wandelt. Haar chique en besloten dance parties staan bovenaan menig agenda wanneer de datum van een nieuw feest is aangekondigd. Zodra dat gebeurt, wordt het weer hoog tijd om je meest verleidelijke kleding uit de kast te halen. Hierin ga je volledig op in het feestgedruis met andere openminded couples. Clubwear Company is dan ook de perfecte winkel om je op een exclusief Madame Homard feest voor te bereiden!

Madame Homard party

Hoe gaat dat nou in zijn werk, zo’n Madame Homard party en wat kun je verwachten? Deze feestjes zijn bedoeld om in een ongedwongen sfeer elkaar als koppels beter te leren kennen. En het vooral gezellig te hebben. Hoe je dat invult, laten we uiteraard helemaal aan jullie over. Ga op in opzwepende dansmuziek, geniet van hapjes en drankjes en andere vormen van professioneel entertainment. Al deze ingrediënten - en meer - maken van een intieme Madame Homard party een evenement dat je absoluut niet wilt missen!

Madame Homard Valentine Dance Party

Trek je spannendste kleding aan zodra Valentijnsdag voorbij lijkt! Ja, lijkt, want op the day after gaan jullie helemaal los tijdens de Madame Homard Valentine Dance Party. Na een sexy kerstt wordt nu de liefde losbandig gevierd. De nu nog geheime locatie in de omgeving van Amsterdam wordt geheel in de sfeer van Cupido en kornuiten. Er lopen talloze sexy hostesses rond die jullie begeleiden en je kunt je de hele avond en nacht vergapen aan de meest verleidelijke danseressen. Laat ook jouw zinnenprikkelende kant zien door in je erotische lingerie te verschijnen op de Madame Homard Valentine Dance Party!

Madame Homard kleding

Sexy party jurkjes zijn uit den boze tijdens het exclusieve feest van Madame Homard. De kleding voor dames moet bestaan uit sexy outfits en/of luxueuze lingerie met een uitstraling van de feestdagen - die hier nog even tot in de kleine uurtjes worden voortgezet! En heren? Jullie wordt gevraagd in een donkere broek te verschijnen, waarbij jullie passende bovenkleding dragen. Daarbij is een sexy accessoire in het rood of roze heeft verplicht! Haal jullie mooiste Madame Homard kleding te voorschijn en vier de passie die jullie relatie kenmerkt.

filters
Alles wissen