Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


I Love Kinky

Let op: Dit is actuele informatie uit mei 2022

Dresscode:

  • Lak
  • (Imitatie) leer
  • Latex
  • Rubber
  • Neopreen
  • PVC 
  • Bodypaint
  • Metaal
  • Bondage
  • Bodytaping

Niet toegestaan: jeans, sportschoenen, stoffen kleding

I Love Kinky

Vind jij het belangrijk om het bestaan van je favoriete feest uitbundig te vieren? In dat geval zul je de Unleashed Spring Party van I Love Kinky absoluut niet willen missen! Bovendien waren alle voorgaande feesten uitverkocht. Dat is ook niet vreemd, want er is heel veel animo voor fetisj evenementen waarin je helemaal opgaat. Dit maakt deze waanzinnige I Love Kinky lente editie in Paradiso Amsterdam dan ook helemaal uniek.

I Love Kinky kleding

Let op de voorwaarden zodra je op zoek gaat naar speciale I Love Kinky kleding. Voor iedere editie geldt er weer een andere dresscode, die stelt dat je niet zomaar met iedere soort kinky kleding naar binnen mag. Het gebruik van onder andere lak, (pu-)leer, latex, metaal, rubber, tape, bodypaint en pvc wordt luidkeels toegejuicht. Kom echter niet in jeans of sportschoenen, want dan is je zinderende avond snel afgelopen! De sexy rokjes uit ons grote assortiment bieden altijd uitkomst en zijn zeer geschikt als basismateriaal voor jouw I Love Kinky kleding.

I Love Kinky outfit

Wat ligt er aan de basis van jouw I Love Kinky outfit? In bovenstaande alinea staan de materialen genoemd waarmee je van harte welkom bent. Dat betekent dat je ook in jouw favoriete kleur en model een spraakmakende bodysuit of bodystocking kunt uitkiezen. Bovendien ben je bij ons aan het juiste adres voor een sexy setje van materialen waarmee je de dresscode van dit uitermate populaire feest tevreden moeiteloos naleeft. Clubwear Company is daarom dé winkel om je pikante I Love Kinky outfit samen te stellen.

I Love Kinky Unleashed Spring Party

Je bent nooit te oud om vol enthousiasme uit te kijken naar de lente. En dat de I Love Kinky Unleashed Spring Party speciaal wordt, staat buiten kijf! Aan jou om invulling te geven aan deze titel en dit thema. Gelukkig is Clubwear Company er om jou op weg te helpen. Zo hebben wij diverse toevoegingen aan jouw kostuum die je verschijning helemaal afmaken. Bekijk hiervoor ons brede aanbod met hoeden, harnassen, maskers en andere sexy accessoires. In de feestelijke wereld van de roemrijke I Love Kinky Unleashed Spring Party is werkelijk niets te gek. Maar dat zul je nog wel merken...

filters
Alles wissen