Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


I love Kinky

I Love Kinky onderscheidt zich door de steeds wisselende thema’s waardoor de locatie iedere keer opnieuw wordt getransformeerd tot de unieke ILK sfeer. De outfits van het publiek mogen aansluiten op dit thema, maar dit is zeker niet verplicht! Wel wordt er een stricte dresscode gehanteerd, waarbij wij jou graag willen helpen. Op deze pagina vind je een impressie van Wasteland kleding, om je outfit compleet te maken kies je uit deze categorieën:

Dames: Lak & Leer Latex & Datex Harnassen Collars Benno von Stein Kinky Diva
Heren: Lak & Leer Latex & Neopreen Harnassen Benno von Stein Black Level

Lees meer
85 artikelen gevonden

I Love Kinky

I Love Kinky (ILK) is een feest voor en door kinky minded mensen die willen genieten, zichzelf willen zijn en deel uit willen maken van de ILK familie. ILK wil een veilige en betrouwbare plek bieden waar je heerlijk kunt opgaan in de muziek van top dj’s en je ogen uit kunt kijken bij de verschillende fetish en kinky shows. Of je nu wilt dansen, spelen, chillen, teasen, je grenzen wilt verleggen, je bijzondere outfit wilt showen of juist de prachtige outfits van alle andere bezoekers wilt bewonderen, alles mag en kan. Deze fetish feesten vinden meestal plaats in parenclub Partyplayers in Lelystad. 

De dresscode is, ondanks wisselende thema's, altijd heel strict:

  • Lak
  • (Imitatie) leer
  • Latex
  • Rubber
  • Neopreen
  • PVC 
  • Bodypaint
  • Metaal
  • Bondage
  • Bodytaping

Niet toegestaan: jeans, sportschoenen, stoffen kleding (dus ook geen wetlook!)

I Love Kinky outfit

Wat ligt er aan de basis van jouw I Love Kinky outfit? In bovenstaande alinea staan de materialen genoemd waarmee je van harte welkom bent. Dat betekent dat je ook in jouw favoriete kleur en model een spraakmakende leren catsuit of een lak body kunt uitkiezen. Bovendien ben je bij ons aan het juiste adres voor een stoere short of gladiator rok van materialen waarmee je de dresscode van dit uitermate populaire feest tevreden moeiteloos naleeft. Clubwear Company is daarom dé winkel om je pikante I Love Kinky outfit samen te stellen.

I Love Kinky Fetishval

Je bent nooit te oud om vol enthousiasme uit te kijken naar de zomer en zijn festivals. En dat de I Love Kinky Fetishval op 26 augustus a.s. in Partyplayers speciaal was, staat buiten kijf! Een mini kinky festival met maar liefst 3 area's muziek, mooie mensen en waar je stoute fetish fantasieen werkelijk kunnen worden. Aan jou om invulling te geven aan deze titel en dit thema. Gelukkig is Clubwear Company er om jou op weg te helpen. Zo hebben wij diverse toevoegingen aan jouw kinky outfit die je verschijning helemaal afmaken. Bekijk hiervoor ons brede aanbod met harnassen, maskers en andere sexy accessoires. In de feestelijke wereld van de ILK is werkelijk niets te gek. Maar dat zul je nog wel merken...


Bekijk de erotische feesten kalender van 2023

filters
Alles wissen