Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Booming Sexy New Year

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van nieuwjaarsfeestjes is er Booming Sexy New Year. Houd je van House, Techno en Trance? Dan kun jij helemaal los gaan aan de Hemkade in Zaandam! Wees wel alert wanneer je een ticket hebt gekocht voor dit spetterende feest: je mag niet later dan 00:00 uur binnen komen! Durf jij wel naar een ietwat gewaagd nieuwjaarsfeestje? Ga dan zeker naar Booming Sexy New Year… daar krijg je nul spijt van. Op zoek naar een outfit? Kijk dan tussen de collectie van Clubwear Company. Maak het alleen niet te bont! Dat mag je bewaren voor een volgend feestje zoals B.I.T.C.H.

Booming sexy new year dresscode

Het nieuwjaarfeest dat je voor geen goud wilt missen: Booming Sexy New Year! En de dresscode? Voor de heren een nette broek, Chino of pantalon met daarbovenop een blouse, polo of een ander net shirt. Glitter en Glamour zijn ook meer dan welkom! Voor de dames geldt een dresscode van gala- of cocktail kleding, maar ook met corset lingerie of een jumpsuit kom je binnen de muren van Booming Sexy New Year terecht. Alle kleuren zijn toegestaan, zolang je maar niet in een jeans, een broek met gaten of scheuren of in sportswear op komt dagen!

Booming sexy new year kleding

Voor net dat beetje extra spannende Booming Sexy New Year kleding voor dames ben je bij Clubwear Company helemaal aan het juiste online adres! Mannen moeten zich bij dit feest strikt aan de dresscode van nette bovenkleding houden, maar dat wil niet zeggen dat ze geen sexy shorts of strings daaronder mogen dragen … en dat geldt natuurlijk ook voor de vrouw! Sexy lingerie vind je bij Clubwear Company volop. En wat dacht je van wat fun of sex toys? Wanneer je vóór 16:00 uur wordt je pakketje dezelfde dag nog 100% discreet verzonden! Waar wacht je nog op?

filters
Alles wissen