Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Bekijk winkelwagen
Menu


Klantenservice
Erotische feesten kalender
Booming Sexy New Year

Er is altijd een vaste waarde in het nieuwe jaar: het Booming Sexy New Year feest van Crazyland op 1 januari. Op deze pagina vind je een impressie voor geschikte kleding, om je outfit volgens de dresscode compleet te maken kies je uit deze categorieën:

Bekijk de volledige dresscode

5 artikelen gevonden

Booming Sexy New Year Kleding

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van nieuwjaarsfeestjes is er Booming Sexy New Year. Houd je van House, Techno en Trance? Dan kun jij helemaal los gaan aan de Hemkade in Zaandam! Wees wel alert wanneer je een ticket hebt gekocht voor dit spetterende feest: je mag niet later dan 00:00 uur binnenkomen! Durf jij wel naar een ietwat gewaagd nieuwjaarsfeestje? Ga dan zeker naar Booming Sexy New Year… daar krijg je geen spijt van.

Op zoek naar een outfit voor dit feest? Kijk dan tussen de collectie van Clubwear Company. Maak het alleen niet te bont! Dat mag je bewaren voor een volgend feestje zoals B.I.T.C.H.
 

De Booming Sexy New Year dresscode

De dresscode van Booming Sexy New Year is Glitter & Glamour. Concreet houdt dit in dat je naar het feest net gekleed moet zijn, al wordt het wel op prijs gesteld wanneer je er iets in verwerkt om toch een sexy uitstraling te hebben!

Dresscode voor de dames:

Dresscode voor de heren:

  • Een nette broek, chino broek of een pantalon
  • Blouse, polo of net shirt
  • Smoking

Let op: Het enige waarmee je absoluut niet bij Booming Sexy New Year wordt toegelaten is het dragen van jeans. Ook moet je erop letten dat er een gaten of scheuren in je kleding zitten, terwijl sportkleding uiteraard helemaal niet toegestaan is.

Ook is het van belang om rekening te houden dat mannen altijd in gezelschap van een vrouw, of een homo-partner toe worden gelaten. Mannen worden niet alleen toegelaten tot dit feest.
 

Je Booming Sexy New Year outfit koop je bij Clubwear Company

Voor net dat beetje extra spannende Booming Sexy New Year kleding ben je bij Clubwear Company helemaal aan het juiste online adres! Mannen moeten zich bij dit feest strikt aan de dresscode van nette bovenkleding houden, maar dat wil niet zeggen dat ze geen sexy shorts of strings daaronder mogen dragen … en dat geldt natuurlijk ook voor de vrouw! Sexy lingerie vind je bij Clubwear Company volop. En wat dacht je van wat fun of sex toys? Wanneer je vóór 16:00 uur wordt je pakketje dezelfde dag nog 100% discreet verzonden! Waar wacht je nog op?


Bekijk de erotische feesten kalender

filters
Alles wissen