Kinky on the Beach

Kinky on the Beach 14-12-2019

Let op! Dit is actuele informatie van september 2019.

Dresscode:

  • Lak
  • Leer
  • Latex
  • Rubber

Is je dagelijkse omgeving te gewoontjes voor je en wil je eens echt uit de band springen? Dan zou een bezoek aan Kinky on the Beach hoog bovenaan jouw prioriteitenlijstje moeten staan! Tijdens de komende editie mogen bezoekers letterlijk en figuurlijk flink uitpakken. Reden genoeg om je leren kleding uit de kast te pakken en de cadeaus tijdens Pakjes Avond in ontvangst te nemen! Bij Clubwear Company vind je alle pikante kledingstukken en complete outfits die je nodig hebt om zowel Kinky on the Beach als jouw sexy lijf alle eer aan te doen!

Kinky on the Beach kleding

Ondanks de naam van het feest hoef je geen badpak aan te trekken. Het evenement vindt namelijk niet plaats op een strand. Maar dat wil niet zeggen dat je Kinky on the Beach kleding niet lekker luchtig mag zijn, zoals passend was tijdens de eerste edities. Aanvankelijk was voor deze sensuele samenkomst Club Rodenburg te Beesd de thuisbasis. Voor aankomende editie zul je echter naar The Box in Amsterdam moeten.

Ontbrak het op strandfeestjes die je eerder bezocht aan drankjes, hapjes en een compleet ontspannen sfeer? Hier niet! Bij ons kun je genieten van hoe de andere gasten - die de organisatie zelf liever ‘familieleden’ noemt - aan het concept ‘Kinky on the Beach kleding’ invulling hebben gegeven. Je kunt je ongetwijfeld wel aanpassen aan Pakjes Avond, het thema van deze editie. Wat schiet er bij jou als eerste te binnen wanneer je dit hoort? Een vooruitzicht op cadeautjes… of juist kinky kostuums?

Kinky on the Beach outfit

Ben je op zoek naar pikante kledingstukken om je perfecte Kinky on the Beach outfit mee te creëren? Dan ben je bij Clubwear Company helemaal aan het juiste adres! Van zowel sexy heren ondergoed tot opwindende latex kleding voor de vrouw kunnen we je ruimschoots voorzien. Om de houdbaarheid van jurken en rokken in laatstgenoemde categorie te bevorderen hebben we een wasmiddel speciaal voor latex kledingstukken op voorraad. Zo kun jij je Kinky on the Beach outfit nog jarenlang met veel plezier dragen!

Kinky on the Beach dresscode

Om überhaupt binnen gelaten te worden, moet je wel aan de Kinky on the Beach dresscode voldoen. Daarom dient je outfit te bestaan uit leer, latex, rubber en/of lak kleding. En laat je die nou volop bij Clubwear Company kunnen vinden! Tijdens iedere editie dos jij je weer uit in een unieke creatie. Zolang je je maar aan de Kinky on the Beach dresscode houdt, word je met open armen ontvangen. Daar komt nog bij dat je op 14 december tijdens Pakjes Avond mag laten zien wat er allemaal in jouw eigen pakje zit... Wil je ruim de tijd hebben om je pikante kostuum te passen en te pimpen? Dan is inkopen doen bij Clubwear Company erg verstandig, aangezien wij je bestelling supersnel verzenden!