Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Kinky on the Beach

Al jaren is Kinky on the Beach een gevestigde naam in de fetish party scene. Hun spannende feestjes zijn erg gewild en altijd uitverkocht. De dresscode is ook hier erg strict. Maar bij Clubwear Company slaag je altijd voor een 'KOTB' outfit. Op deze pagina vind je een impressie voor geschikte kleding, om je outfit compleet te maken kies je uit deze categorieën:

Dames:Lak & Leer Latex & Datex Harnassen Collars Benno von Stein Black Level 
Heren:Lak & Leer Latex & Neopreen Harnassen Benno von Stein Black Level 

Lees meer
87 artikelen gevonden

Kinky on the Beach Kleding

In eerste instantie zou je verwachten dat Kinky on the Beach een strandfeest bij uitstek is. Maar niets is minder waar… Kinky on the Beach begon vroeger op het strand, maar is later uitgegroeid tot een begrip geworden. Tegenwoordig is het DS Party & Event Center de locatie waar de Kinky on the Beach feesten plaatsvinden.

 

In plaats van je sexy beach/festivalwear aan te trekken, mag je het dus lekker luchtig houden met de kinky kleding van Clubwear Company. Bij ons vind je de meest pikante kledingstukken ooit om eens flink mee uit te pakken. Zeker weten dus dat jouw sexy lichaam daarin helemaal tot zijn recht gaat komen! Of je nu voor kleding van lak, leer of latex kiest. Wij zorgen ervoor dat je er op je best uitziet.

 

Over Kinky on the Beach

Al meer dan een decennium lang wordt het Kinky on the Beach feest in Club Rodenburg in Beesd georganiseerd. Sinds 2023 is het evenement verhuisd naar het DS Party & Event Center in Culemborg. Dit is een feest voor het echte beest! Om daar helemaal kinky en zelfverzekerd binnen te stappen shop je je complete outfit en accessoires bij Clubwear Company. Voor hem en voor haar.

 

Het 17-jarige bestaan is op 10 juni 2023 gevierd, waarna op 2 december 'De Pakjesavond'-editie zal op 2 december zal plaatsvinden. Voor 2024 staat er al een Kinky on the Beach 'To the Maxxx'-party gepland, welke op 2 maart georganiseerd wordt.

 

Het is dus geen feestje voor mensen die op een zaterdag avond in een feestjurk even lekker willen dansen op een deuntje van een plaatselijk orkest. Kinky on the Beach is een echt kinky feest.

 

Het woord 'kinky' komt uit het Engels en betekent zoveel als 'anders', 'ondeugend' of 'stout'. Gaat het dan alleen om sex? Nee, het gaat met name om dat 'anders'. Natuurlijk komen hier ook swingers, maar niet alleen. Er zijn vele mensen die van dat 'anders' houden, denk maar eens aan kijken en bekeken worden.

 

Kinky on the Beach dresscode: kies de juiste materialen voor je outfit

Om überhaupt binnengelaten te worden, moet je wel aan de Kinky on the Beach dresscode voldoen. Daarom dient je outfit te bestaan uit één van de volgende materialen:

En laat je die nu volop bij Clubwear Company kunnen vinden! Tijdens elke editie dos jij je weer uit in een unieke creatie. Zolang je je maar aan de Kinky on the Beach dresscode houdt, word je door de organisatoren John en Yvonne de Vroedt met open armen ontvangen. Aan Clubwear Company zal het niet liggen, wij verzenden je bestelling supersnel en 100% discreet!

 

Strikt deurbeleid bij Kinky on the Beach

Zoals bij veel soortgelijke feesten, heeft ook Kinky on the Beach een strikt deurbeleid. Hou je je niet aan de dresscode, dan zal je niet toe worden gelaten tot het evenement. Het dragen van de juiste kleding is niet de enige voorwaarde waar je aan moet voldoen: je gezelschap is minstens zo belangrijk! Mannen die alleen bij het evenement arriveren, zullen niet toe worden gelaten. Een man dient altijd in gezelfschap te zijn met een vrouw, of als homokoppel met een andere man.


Bekijk de erotische feesten kalender van 2023

filters
Alles wissen