Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Kinky on the Beach

Let op! Dit is actuele informatie van mei 2022.

Dresscode:

  • Lak
  • Leer
  • Latex
  • Rubber

In eerste instantie zou je verwachten dat Kinky on the Beach een strandfeest bij uitstek is. Maar niets is minder waar … In plaats van je sexy beach/festivalwear aan te trekken mag je het lekker luchtig houden met de kinky kleding van Clubwear Company. En bij ons vind je de meest pikante kledingstukken ooit om eens flink mee uit te pakken. Zeker weten dus dat jouw sexy lichaam daarin helemaal tot zijn recht gaat komen! Of je nu voor lak, leer, latex of rubber kiest. Wij zorgen ervoor dat je op je allerbest op het Kinky on the Beach fetisj feest verschijnt.

Kinky on the Beach Beesd

Al meer dan een decennium lang wordt het Kinky on the Beach feest in Beesd georganiseerd. En dit feest is voor het echte beest! Om daar helemaal kinky en zelfverzekerd binnen te stappen shop je je complete outfit en accessoires bij Clubwear Company. Bij ons vind je bovendien de meest opwindende plus size kleding en de spannendste seksspeeltjes … Op zoek naar een nieuw speeltje of iets anders? Bij Clubwear Company is het nooit saai! Weet jij al hoe je de ander gaat verleiden op het Kinky on the Beach feest in Beesd?

Kinky on the Beach kleding

Ondanks de naam van het feest hoef je geen badpak aan te trekken. Het evenement vindt namelijk niet plaats op een strand. Maar dat wil niet zeggen dat je Kinky on the Beach kleding niet lekker luchtig mag zijn, zoals passend was tijdens de eerste edities.

Ontbrak het op strandfeestjes die je eerder bezocht aan drankjes, hapjes en een compleet ontspannen sfeer? Hier niet! Bij ons kun je genieten van hoe de andere gasten - die de organisatie zelf liever ‘familieleden’ noemt - aan het concept ‘Kinky on the Beach kleding’ invulling hebben gegeven. Je kunt je ongetwijfeld wel aanpassen aan de titel To the Maxxx en proberen een zo extreem mogelijke outfit te creëren. Waar zoiets aan moet voldoen? Dat bepaal je zelf!

Kinky on the Beach outfit

Ben je op zoek naar pikante kledingstukken om je perfecte Kinky on the Beach outfit mee te creëren? Dan ben je bij Clubwear Company helemaal aan het juiste adres! Van zowel sexy heren ondergoed tot opwindende latex kleding voor de vrouw kunnen we je ruimschoots voorzien. Om de houdbaarheid van jurken en rokken in de laatstgenoemde categorie te bevorderen hebben we een wasmiddel speciaal voor latex kledingstukken op voorraad. Zo kun jij je Kinky on the Beach outfit nog jarenlang met veel plezier dragen!

Kinky on the Beach dresscode

Om überhaupt binnengelaten te worden, moet je wel aan de Kinky on the Beach dresscode voldoen. Daarom dient je outfit te bestaan uit leer, latex, rubber en/of lak kleding. En laat je die nu volop bij Clubwear Company kunnen vinden! Tijdens elke editie dos jij je weer uit in een unieke creatie. Zolang je je maar aan de Kinky on the Beach dresscode houdt, word je met open armen ontvangen. Aan Clubwear Company zal het niet liggen, wij verzenden je bestelling supersnel en 100% discreet!

filters
Alles wissen