Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk winkelwagen
Menu


Klantenservice
Erotische feesten kalender
Crazyland

Houd jij van sexy dance parties waarbij het thema iedere keer weer anders is? Dan is Crazyland perfect voor jou! Hier vind je de juiste kleding voor Crazyland!

Stel je outfit samen uit deze categorieën:

Lees de volledige dresscode

 

Een impressie van kleding voor Crazyland:

87 artikelen gevonden
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Crazyland kleding volgens de dresscode

Twee keer per jaar wordt dit fantastische feest georganiseerd met altijd een wisselend thema. Met thema's als Goodfellas Maffia, Crazy Wonderland, Angels and Demons, Victoria Angels, Pirates of the Carribean is er altijd een passende outfit in onze winkel te vinden. En ook dit jaar kun je zelfs drie keer van Crazyland genieten, omdat het Crazyland Wonderland Festival ook weer zal plaatsvinden.

En Clubwear Company zou Clubwear Company niet zijn als we niet de meest geschikte Crazyland kleding voor je hadden. Met drie keer per jaar een editie van dit roemrijke feest, vind je bij ons complete outfits en losse kledingstukken waarmee je zelf je outfit kunt samenstellen. Wat dacht je van onze partyjurkjes of spannende lingerie, waarmee je echt zult opvallen!
 

De Crazyland dresscode

Crazyland is zo'n succesvol feest, omdat iedereen zich strikt volgens de dresscode heeft gekleed. Daarom is het altijd van groot belang om een outfit volgens de dresscode te dragen, anders kom je niet naar binnen.
 

Crazyland kleding voor dames

Wil je opgaan in de sfeer of juist heel erg opvallen in 2024? Alles is mogelijk met de Crazyland kleding voor dames uit ons grote aanbod. Met de verschillende soorten erotische lingerie in onze winkel kun je je stoutste dromen waarmaken en je zo extravagant kleden als je maar wilt. Kijk ook bij onze kleding accessoires om jouw kleding goed op te pimpen met bijvoorbeeld vleugels, een petticoat, kousen of tepelplakkers.

Voor de Pinkster Vibe Pirates of the Caribbean Festival editie van Crazyland op 19 mei a.s. is de dresscode alles wat met Piraten te maken heeft:

  • Corsetten
  • Petticoats
  • Kanten kleding
  • Piraten hoeden
  • Panty's


Crazyland kleding voor mannen

Hulp is dan ook nooit weg om voor de volgende editie van Crazyland gepaste kleding voor mannen te vinden. Zoek jij een outfit waarin je volledig op kunt gaan in snoeiharde beats? Je hebt bovendien de mogelijkheid om je uitdagende outfit aan te passen op die van je partner. Zorg wel dat je in ieder geval een dame bij je hebt. Heren zonder partner worden niet toegelaten, hoe sexy hun speciale Crazyland kleding voor mannen ook is...En laat je spijkerbroek en sneakers thuis, dan weet je zeker dat je niet door de doorbitch geweigerd wordt

De kledingkleding die wel toegestaan wordt:

  • Nette broek (geen jeans!) of een pak
  • Een blousse en nette schoenen
  • Accessoires zoals hoeden, stropdassen, strikjes, bretels


Crazyland Wonderland Festival

Ook op zaterdag 20 juli is er het festival van het jaar, Crazyland Wonderland Festival in Fort Vechten bij Bunnik. Met als thema The Magical Journey. En je wilt er natuurlijk uitzien om door een ringetje te halen. Daarom kun je je fantasie de vrije loop laten bij Clubwear Company, waar je de mogelijkheid hebt om zelf je invulling van dit festival te bepalen. In onze sexy carnaval afdeling vind je diverse kostuums waarin je natuurlijke vormen volledig tot hun recht komen. Zonder strenge Crazyland kleding dresscode kun je je fantasie de vrije loop laten!
 

Crazyland kleding online kopen

Bij Clubwear Company kun je eenvoudig en voordelig de mooiste Crazyland kleding kopen. Mocht je twijfelen of jouw keuze aan de dresscode voldoet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag bij met deskundig advies. Bovendien profiteer je bij ons van een zeer snelle levering van je sexy outfit! Zo heb je nog even tijd voor flink wat voorpret. En alles wordt natuurlijk snel en discreet geleverd.


Bekijk de erotische feesten kalender

filters
Alles wissen