Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Little Sins 05-06-2022

Dresscode:

Vrouwen in champagne, goud, zilve, of witte barokstijl jurk.

Mannen goud, wit, grijs of zwart pak of smoking.

Lees meer
15 artikelen gevonden

Little Sins

Let op! Dit is actuele informatie van mei 2022.

Dresscode: GOUD/SILVER/WIT! Dress to impress with a touch of baroque!

Vrouwen:

  • Sexy saint
  • Sexy sinner
  • Sexy angel

Mannen:

  • Smoking

Mystiek voert de boventoon tijdens Little Sins. Tot middernacht worden de gezichten van de gasten immers gesluierd! Pas tijdens de ceremonie, die om klokslag twaalf plaatsvindt, wordt ieders identiteit prijsgegeven. De spanning wordt zelfs nog verder opgevoerd met het feit dat de locatie voorlopig geheim blijft! De editie van Little Sins zal in ieder geval aan de start van de lente plaatsvinden - 21 maart 2020 - in een historisch fort, ergens in het midden van Nederland… Zul jij er je opwachting maken? Dan wel in een schitterend kostuum van Clubwear Company, natuurlijk!

Little Sins party

We hebben al aangegeven dat de gasten incognito dienen te arriveren tijdens de Little Sins party. Gelukkig kun je bij Clubwear Company uit verschillende sexy maskers kiezen! Van een Venetiaanse uitstraling tot de kattige gezichtsbedekking van Catwoman kun je hier alles uitzoeken, zolang het maar bij de rest van je outfit past. En strookt met de dresscode van de Little Sins party, uiteraard! Serieus… zorg er wel voor dat je deze nauwkeurig naleeft. Je wilt dit populaire feest toch niet moeten missen?

Marvelous Sins

Niemand weet nog waar ze moeten verschijnen voor Marvelous Sins, alleen wel hoe. Dames gaan verkleed als de meest sexy saint, sinner of angel. Mannen laten de anderen verteld staan in smoking. Zo kunnen vrouwelijke gasten hun meest adembenemende lingerie dragen in burlesque stijl. Gelukkig heeft Clubwear Company aan alles gedacht. Een schitterende burlesque petticoat vind je namelijk bij ons! En ook om een bijpassend mini hoedje zit je dankzij ons niet verlegen. Natuurlijk kan het moeilijk zijn om te kiezen wanneer je met zoveel schitterende kostuums geconfronteerd wordt. Maak je geen zorgen: nog tijdens Marvelous Sins heb je de gelegenheid om je om te kleden indien nodig.

Little Sins kleding

Ook voor mannen gelden regels omtrent hun Little Sins kleding. Stoere schoenen zijn een verplicht onderdeel van het kostuum. Bovendien dienen heren een zwarte pantalon met een zwarte of witte blouse te dragen. Kies je liever voor chique ondergoed? Kijk dan even of er een sexy boxershort in ons brede aanbod zit dat perfect bij de Little Sins kleding past die jij voor ogen hebt. Ook Manstore heeft op dit gebied nog een aantal puike verrassingen voor je in petto!

filters
Alles wissen