Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Little Sins

Little Sins is een Dance & Lounge concept, die de behoefte aan 'anders uitgaan' wil vervullen. Little Sins organiseert besloten dance parties voor 200 tot 400 couples op bijzondere locaties (o.a. kastelen, grotten, kerken, boten, etc.) met zinnenprikkelende dresscodes & kleurrijke thema's en met als basis een perfecte mix van Music & Lights!

Lees meer
15 artikelen gevonden

Little Sins

Little Sins is al jaren een begrip in de erotische dans party scene. Hun besloten feesten zijn altijd op en top verzorgd en vinden plaats op de meest bijzondere en spectaculaire locaties als kastelen, forten, grotten, kerken, boten etc.
Het meest bekende feest is wel het Eyes Wide Sins Party die altijd uitverkocht is. Mystiek voert de boventoon tijdens Little Sins. Tot middernacht worden de gezichten van de gasten immers gemaskerd! Pas tijdens de ceremonie, die om klokslag twaalf plaatsvindt, wordt ieders identiteit prijsgegeven. De spanning wordt zelfs nog verder opgevoerd met het feit dat de locatie tot op het einde geheim blijft! Op dit erotische feest dragen de dames lingerie onder hun cape. Mannen dragen een smoking of een nette broek met overhemd onder hun cape.
Mis ook niet hun Xmas Sins party op de dag na Kerst. Rode lingerie en stoute kerstjurkjes vieren hier de boventoon.

Gatsby Sins

Niemand weet nog waar ze moeten verschijnen voor Gatsby Sins op 28 mei a.s. De Great Gatsby Party is op een fantastische “Peaky Blinders” locatie ergens in The Netherlands! Met meerdere stoute areas. Een extravagant feest dat de flirtueuze roaring twenties ademt! Met een speciale ceremonie om 12 uur waarbij de dames in hun mooste en stoutste lingerie zullen verschijnen.  

Little Sins kleding

Ook voor mannen gelden regels omtrent hun Little Sins kleding. Stoere schoenen zijn een verplicht onderdeel van het kostuum. Bovendien dienen heren een zwarte pantalon met een zwarte of witte blouse te dragen. Kies je liever voor chique ondergoed? Kijk dan even of er een sexy boxershort in ons brede aanbod zit dat perfect bij de Little Sins kleding past die jij voor ogen hebt. Ook Manstore heeft op dit gebied nog een aantal puike verrassingen voor je in petto!

filters
Alles wissen