Little Sins

Little Sins 27-12-2019

Let op! Dit is actuele informatie van september 2019.

Mystiek voert de boventoon tijdens Little Sins. Tot middernacht worden de gezichten van de gasten immers gesluierd! Pas tijdens de ceremonie die om klokslag twaalf plaatsvindt, wordt ieders identiteit prijsgegeven. De spanning wordt zelfs nog verder opgevoerd met het feit dat de locatie voorlopig geheim blijft! Little Sins zal in ieder geval op 26 oktober 2019 plaatsvinden op een schitterend kasteel, ergens in Nederland… Zul jij er je opwachting maken? Dan wel in een schitterend kostuum van Clubwear Company, natuurlijk!

Little Sins party

We zeiden al dat de gasten incognito dienen te arriveren tijdens de Little Sins party. Gelukkig kun je bij Clubwear Company uit verschillende sexy maskers kiezen! Van een Venetiaanse uitstraling tot de gezichtsbedekking van Catwoman kun je hier alles uitzoeken, zolang het maar bij de rest van je outfit past. En strookt met de dresscode van de Little Sins party, uiteraard! Serieus, zorg er wel voor dat je deze nauwkeurig naleeft. Je wilt dit populaire feest toch niet moeten missen?

Little Sins 2019

Niemand weet nog waar ze moeten verschijnen voor Little Sins 2019, alleen wel hoe. Dames én heren horen zowel een masker als een cape te dragen. Daaronder geldt voor vrouwelijke gasten dat ze hieronder hun meest adembenemende gekleurde lingerie dragen. Natuurlijk kan het moeilijk zijn om te kiezen wanneer je met zoveel schitterende kostuums geconfronteerd wordt. Maak je geen zorgen: nog tijdens Little Sins 2019 heb je de gelegenheid om je om te kleden wanneer je toch iets anders wilt dragen.

Little Sins kleding

Ook voor mannen gelden regels omtrent hun Little Sins kleding. Stoere schoenen zijn een verplicht onderdeel van het kostuum. Bovendien dienen heren onder hun masker en cape een zwarte pantalon met een zwarte of witte blouse te dragen. Een shirt is eveneens toegestaan. Kies je liever voor chique ondergoed? Kijk dan even of er een sexy boxershort in ons brede aanbod zit dat perfect bij de Little Sins kleding past die jij voor ogen hebt. Ook Manstore heeft op dit gebied nog een aantal puike verrassingen voor je in petto!