Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Wasteland Summerfest

Let op! Dit is actuele informatie van mei 2022

Het is weer zover; op 2 juli barst de Wasteland Summerfest editie los! Met de post-apocalypse als thema mag je al je creativiteit loslaten op een prachtig kostuum. Bij Clubwear Company vind je allerlei gewaagde kledingstukken en items die hieraan kunnen bijdragen. Met een vergevorderde fantasie moet dat geen enkel probleem zijn! Bekijk onze populaire merken, spraakmakende lingerie en pikante accessoires om jouw Wasteland Summerfest outfit mee samen te stellen. Het erotische zomerfeest van het jaar begint bij Clubwear Company!

Wasteland Summerfest 2022

Net aan het begin van de tweede helft van het jaar mag je eindeloos gaan genieten van Wasteland Summerfest 2018. Je wordt gevraagd een kostuum samen te stellen dat er alle blijk van geeft dat je de ultieme catastrofe hebt overleefd… en dat moet massaal gevierd worden! Als basis voor jouw opzienbarende creatie kun je onze erotische lingerie gebruiken. Verder kun je daar vele kinky accessoires aan toe voegen van latex, rubber, leer en metaal. Zorg er alleen wel voor dat je tijdens Wasteland Summerfest 2018 op het weer bent gekleed!

Wasteland Summerfest kleding

Hoeveel wil jij van jezelf laten zien op het zomerfeest der zomerfeesten? Dat bepaal je helemaal zelf in jouw unieke Wasteland Summerfest kleding! In onze uitgebreide collectie vind je onder andere de opwindende kledingstukken uit de nieuwe Impudique collectie. Deze populaire kledinglijn is opgezet door Charlotte, de dochter van niemand minder dan Patrice Catanzaro! Als je hoge kwaliteit wilt toevoegen aan je Wasteland Summerfest kleding, weet je daarom precies tot wie je je moet wenden...

Wasteland Summerfest dresscode

Mede dankzij het verwachte warme weer is de Wasteland Summerfest dresscode niet zo streng. Alle stoffen mogen gebruikt worden, zolang je je er maar prettig in voelt. En zolang het je persoonlijke uitstraling goed uitdraagt. Zo kun je kiezen voor een spannende en transparante bodystocking als grondbeginsel van jouw kinky creatie. Deze uitdagende kledingstukken zitten strak maar comfortabel om je lichaam en zijn grotendeels transparant en/of opengewerkt. Hiermee voldoe je zeker weten aan de soepele Wasteland Summerfest dresscode.

filters
Alles wissen