Cockring

Cockring

Cockring

Penisringen, beter bekend als cockrings, zijn geweldige sex toys voor mannen. Door een of meerdere cockrings te gebruiken zal je erectie niet zo snel wegzakken en kun je het langer volhouden. Het gebruik ervan kan zelfs je gevoeligheid en je orgasme versterken. Draag ze als sieraad, gebruik ze bij sm-spelletjes of gewoon als lekker speeltje. Met name een vibrerende cockring werkt heel goed om samen te gebruiken. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

 Beste cockring

Wat is voor jou de beste cockring? Dit verschilt natuurlijk enorm per persoon en penis. En omdat geen penis gelijk is heeft Clubwear Company een ruim aanbod. Verstelbaar of vibrerend? Laat je inspireren en bekijk welke cockrings het beste werken voor jou!

Voor nog meer sex toys en accessoires ben je bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Onze dildo’s en de verschillende soorten prostaat stimulatie in ons brede assortiment bezorgen jou (en je partner) ultieme hoogtepunten!

Cockring gebruiken

Je kunt cockrings op verschillende manieren gebruiken. Plaats hem aan de basis van de penis, voor de balzak of erachter. Maar je kunt ook meerdere cockrings tegelijkertijd gebruiken. Bijvoorbeeld om de balzak, achter de balzak en een om de schacht van de penis. Of zelfs nog eentje achter de eikel. Hierdoor blijft vooral de eikel hard en kan in sommige gevallen een vrouw de penis beter voelen. Voor mannen zelf kan het resulteren in een krachtiger orgasme!

Tip: Gebruik glijmiddel voor een fijnere aansluiting en extra stimulatie voor jou (en je partner).

4