Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Masturbators

Ontdek bij ons het ultieme seksspeeltje voor de man. Masturbators hebben aan de binnenkant stimulerende vormen die ervoor zorgen dat mannen tot een uitzinnig hoogtepunt komen door middel van intense stimulatie van de penis. Een masturbator wordt gedragen door hem, maar je kan er ook samen als een seksspeeltje van genieten. Koop bij Clubwear Company jouw masturbators snel en discreet.

Male masturbators

Ben je op zoek naar spanning? Bij ons is er keuze uit een breed assortiment male masturbators. De producten zijn ontwikkeld om de penis zo goed mogelijk te stimuleren door de patronen en ribbels die jou tot een ultiem hoogtepunt laten komen. Maak het seksspeeltje na gebruik altijd schoon met water en een toycleaner voor hygiënisch gebruik. Til je fantasie naar een hoger niveau en ontdek bij ons de verschillende male masturbators.

Beste masturbators

Een masturbator komt in contact met de gevoelige huid van je penis, daarom adviseren wij je over de beste masturbators. Bij Clubwear Company verkopen wij uitsluitend masturbators met een geweldige structuur die jou op een veilige manier naar je absolute hoogtepunt brengen. Tip: gebruik glijmiddel op waterbasis voor de ultieme beleving. Bestel hier online de beste masturbators van topmerken veilig en discreet.

Penis masturbators

Ontdek bij ons dé seksspeeltjes voor mannen: penis masturbators. Deze speeltjes zorgen voor extra stimulatie voor de man tijdens de masturbatie. Verkrijgbaar in verschillende vormen en varianten, zoals blowjob simulators of de welbekende Fleshlight modellen. Geniet van deze heerlijke sekstoy speciaal voor de heren. Een penis masturbator bestellen kan snel, discreet en veilig bij Clubwear Company!

Veelgestelde vragen

Wat zijn masturbators?

Masturbators zijn seksspeeltjes speciaal voor mannen. De binnenkant is bekleed met patronen en ribbels die de zenuwen in de penis stimuleren. Hierdoor bereikt het orgasme een ongekend hoogtepunt.

Hoe werken masturbators?

Door de patronen en ribbels in een masturbator worden de zenuwen aan het uiteinde van de penis geprikkeld. Hierdoor ontstaat een orgasme. Sommige masturbators werken op batterijen of een accu, anderen moet je zelf heen en weer bewegen.

Hoe gebruik je masturbators?

Gebruik masturbators door je penis in de opening te steken en deze op en neer te bewegen met je hand, totdat je jouw hoogtepunt bereikt. Sommige masturbators vibreren op batterijen of een accu, dan hoef je de masturbator alleen op zijn plek te houden.

Waarom masturbators kopen bij Clubwear Company?

Bij Clubwear Company kun je met het grootste gemak en discretie je masturbators kopen. Dat betekent dat je aan de buitenkant niet kunt zien dat wij de afzender zijn. Daarnaast bieden wij de meest voordelige prijzen en snelle levering. Laat de voorpret dus maar alvast beginnen!

filters
Alles wissen