Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Condooms

Denk je aan veilige seks, dan denk je zeer waarschijnlijk aan condooms kopen. En waar doe je dit anders dan bij Clubwear Company? Bij ons bestel je namelijk alles voor een veilige en ultieme erotische avond, van de lekkerste speeltjes tot de meest sexy outfits! En dus ook condooms, het zou namelijk van de zotte zijn dat je nog naar de drogist moet om je condooms te kopen. Laat staan wat voor catastrofe het is om ze te vergeten. Bereid jezelf optimaal voor op je eerstvolgende date en vul jouw winkelmand met genoeg condooms!

Wat zijn de beste condooms?

Condooms met een juiste pasvorm! Is ‘ie te groot, dan loop je het risico dat deze afglijdt tijdens het vrijen; is je condoom te klein, dan kan die gaan knellen. Kies dus voor de juiste lengte- en breedtemaat! Verder hangt het af van je persoonlijke voorkeur of je een extra dunne condoom wilt of een met een smaakje bijvoorbeeld.

Voor dildo’s en vibrators heb je in principe geen bescherming nodig, mits je deze alleen voor jezelf gebruikt. Wanneer je wisselt van partner is het uiteraard verstandig om voor elk gebruik je seksspeeltjes te voorzien van een condoom. Hiermee bescherm je jezelf (en anderen) tegen SOA’s. En met de toycleaner uit onze personal care categorie houd je jouw favoriete speeltjes schoon!

Hoe lang zijn condooms houdbaar?

Condooms zijn voor een periode van 5 jaar houdbaar en betrouwbaar, mits je ze goed bewaart en volgens de bijsluiter gebruikt. Check daarom altijd de datum op de verpakking, voordat je deze openmaakt. Wanneer condooms te lang blijven liggen kunnen ze makkelijker gaan scheuren of knappen. Begin je eenmaal aan de erotische spellen die verkrijgbaar zijn bij Clubwear Company, dan gaan die condooms er als een malle door. In dat geval hoef je je dus niet druk te maken over de houdbaarheidsdatum van jouw condooms!

Waar kun je condooms kopen?

Bij Clubwear Company! Net als extra glijmiddel op water- of siliconenbasis kun je online bij ons kopen. Ben je fan van orale seks? Dan is een glijmiddel met smaakje een aangename aanvulling. Over het algemeen zijn condooms al voorzien van glijmiddel, maar een beetje extra kan nooit kwaad. Clubwear Company zorgt trouwens altijd voor een discrete verzending. Dit is erg prettig om gênante situatie te voorkomen, met de postbezorger of juist met je partner die je wou verrassen met een wilde avond!

filters
Alles wissen