Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels
Dildo
58 artikelen gevonden

Dildo

Wil je een dildo kopen? Dat doe je natuurlijk bij Clubwear Company. Wij hebben een uitgebreid assortiment met dildo’s voor hem en haar. Daarbij vind je bij ons een voorbind dildo die je samen met je bedpartner(s) kan gebruiken. En dan maakt je sekse al helemaal niet meer uit. De verschillende modellen zijn zo ontworpen dat ze jouw speciale plek weten te stimuleren. Daarom kun jij je dildo kopen in je favoriete kleur en voorzien van patronen die jou constant weten te prikkelen. Ook qua materiaal heb je een ruime keuze. Bekijk ons aanbod en leef je uit!

Dildo strapon

Breid je seksspeeltjes collectie uit met een dildo strapon. Of beter gezegd, een voorbind dildo. De ervaring hiermee is heel anders dan met de waarschijnlijk welbekende vibrator. Je kunt bij Clubwear Company een los voorbind harnas kopen. Hier kun je dan de dildo van jouw keuze in doen. Zo kun je eindeloos variëren tijdens een spannende avond. Je hebt geen ervaring nodig met een dildo strapon, alleen een beetje lef. En met een flinke dosis fantasie erbij kun jij helemaal een fantastische avond beleven!

Dildo voor mannen

We vergeten uiteraard niet dat een dildo ook voor mannen enorm opwindend kan zijn. Zeker de dildo’s met prostaat stimulatie zijn een waar genot. Deze kunnen voor ongekende hoogtepunten zorgen. Net als ons complete assortiment sex toys voor mannen:

Het masseren van de prostaat is een oeroude en intieme manier om de man een orgasme te geven. Met een dildo voor mannen weet jij de P-spot keer op keer te raken!

Dildo kopen anoniem

Wanneer je een dildo gaat kopen kun je dit anoniem doen bij Clubwear Company. Als je bij ons een bestelling plaatst ben je namelijk verzekerd van een snelle én discrete verzending. Dat is altijd fijn! Zo kom je niet voor ongemakkelijke situaties te staan als de pakketbezorger bij je aan de deur komt. En wanneer je samenwoont, heeft anoniem een dildo kopen als bonus dat je je partner echt kunt verrassen. Vergeet trouwens niet een speciale toy cleaner mee te bestellen voor langdurig plezier van je favoriete seksspeeltje(s)!

filters
Alles wissen