Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Anal Play Anale Vibrators
Buttplug
Prostaat Stimulator

Dildo's Dildo
Handmade Dildo's
Voorbind dildo's

Manstore Alle Manstore
Manstore Outlet

Benno von Stein Benno von Stein Man
Benno von Stein Vrouw

Nieuw Nieuw Body & Toys
Nieuw Vrouw
Nieuw Man

Kado Kleding Kado
Body & Toy Kado
Giftset

Je Joue

Je Joue

Voor de meest revolutionaire speeltjes uit Londen hoef je niet eerst een oversteek te maken naar de andere kant van Het Kanaal. Je bestelt de Je Joue toys eenvoudig online bij Clubwear Company! Samen met de hoge kwaliteit erotische lingerie waar we al jaren bekend om staan, hebben we ook de laatste gadgets op voorraad die jou de ware betekenis van het woord ‘genot’ leren kennen. Wat Je Joue anders maakt, is dat ze de frequentie van hun speeltjes lager instellen dan andere vibratorfabrikanten. Het hebben van een lage frequentie vibrator geeft een "rommelende" sensatie, in plaats van een zoemende sensatie. Laagfrequente trillingen worden ook beter door het lichaam geleid en hebben toegang tot delen van de clitoris die andere vibrators niet bereiken. Wil jij dit ook ervaren? Maak dan je keuze in onze ondeugende online winkel!

Je Joue Rabbit

Waar de Womanizer er elegant uitziet, oogt een Je Joue Rabbit vooral… schattig. Of speels. Ja, dat is het beste woord om dit waanzinnige apparaatje mee te omschrijven! Neem nou het blauwe ‘konijn’ uit ons brede assortiment. Met de lage frequentie die deze afgeeft, kom je op een heel andere manier tot een hoogtepunt dan met toys van andere merken, omdat de Je Joue Rabbit nog nooit verkende delen van je clitoris bespeelt. Bestel dit fluisterstille en waterbestendige speeltje nu bij Clubwear Company!

Je Joue FiFi

Naast kinky kleding en bijbehorende accessoires vind je nu ook de populaire en veelzijdige Je Joue FiFi apparaten bij ons. Zowel je g-spot als je clitoris worden hierdoor volop gestimuleerd! Hoe snel je tot een uitbundige climax komt bepaal je zelf door je favoriete van de zeven instellingen te kiezen. Wil je dit trillende en elektronische knaagdiertje aan je partner cadeau doen? Dit is een uitstekend idee, zeker aangezien de Je Joue FiFi speeltjes in een prachtig doosje geleverd worden. En reken maar dat jouw wederhelft je maar wat dankbaar zal zijn...

Je Joue vibrator

Ben jij altijd op zoek naar de laatste trends? Dan maak je jezelf zeker blij met een Je Joue vibrator! Bekijk voor de zekerheid ook regelmatig onze nieuw binnen pagina om met de de meest recente kinky kledingstukken en toys uit ons ruime assortiment kennis te maken. Wil jij klaarkomen op een manier die je eerder niet voor mogelijk hield? Dan is een Je Joue vibrator echt helemaal voor jou weggelegd! Bij Clubwear Company bestel je deze en andere speeltjes voordelig - en discreet - online.

filters
Alles wissen