Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Arcwave

De missie van Arcwave is om het mannelijke orgasme naar een hoger niveau te tillen. De stijlvolle mannenmasturbators – met en zonder luchtdruk – zijn speciaal ontworpen met het oog op kwaliteit en innovatie. Zo ervaar je een nog beter en intenser orgasme.

 

Arcwave Ion: perfecte stimulatie met 8 intensiteiten

De Arcwave Ion is de eerste masturbator die werkt op basis van luchtdruk stimulatie. Door middel van Pleasure Air-technologie stimuleert de masturbator je contactloos op 8 verschillende intensiteiten. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om te genieten van versnellingsveranderingen van de luchtgolfstimulatie. De Arcwave Ion bezorgt je buitengewone orgasmes. Goed om te weten: de masturbator is waterdicht. Je kunt hem dus ook onder de douche of in bad gebruiken.

 

Arcwave Voy: een intense handjob

Met deze masturbator creëer je gevoel van een handjob, maar dan veel bijzonderder. Wat de Arcwave Voy een unieke masturbator maakt, is het Tightness Adjustment System. Hiermee pas je namelijk de drukintensiteit van de siliconen aan de binnenkant van de masturbator aan. Je kunt de masturbator in 8 verschillende standen draaien. Hiermee kan je variëren in hoe strak de penis wordt ‘’vastgehouden’’. Met de Arcwave Voy geniet je van een intense, maar zeer plezierige handjob.

 

Schoonmaken van Arcwave Ion luchtdruk masturbator en Voy

De Arcwave Ion luchtdruk masturbator en Arcwave Voy zijn allebei goed en makkelijk schoon te maken. De Ion masturbator heeft namelijk een eenvoudig Twist to Open mechanisme, zodat je de masturbator goed schoon kan houden. De Voy masturbator is aan de achterkant open. Hierdoor maak je ook deze masturbator gemakkelijk schoon. Om te voorkomen dat de Voy stoffig wordt, krijg je hier twee beschermende deksels bij. Om de masturbator extra hygiënisch te houden, adviseren wij om ook een toy cleaner te gebruiken.

 

Bestel jouw Arcwave bij Clubwear Company

Heb je een keuze uit de Arcwave masturbators gemaakt? Bestel hem dan op werkdagen voor 16:00 uur, want dan verzenden wij hem dezelfde dag nog. Al onze pakketten worden verzonden in een 100% discrete verpakking. Niemand weet dus wat er in het pakketje zit en wie de afzender is. Wanneer je voor meer dan 75 euro besteld, betalen wij de verzendkosten. Heb je vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op.

filters
Alles wissen