Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Anal Play Anale Vibrators
Buttplug
Prostaat Stimulator

Dildo's Dildo
Handmade Dildo's
Voorbind dildo's

Manstore Alle Manstore
Manstore Outlet

Benno von Stein Benno von Stein Man
Benno von Stein Vrouw

Nieuw Nieuw Body & Toys
Nieuw Vrouw
Nieuw Man

Kado Kleding Kado
Body & Toy Kado
Giftset

Tenga

Het Japanse merk Tenga maakt masturbatiehulpmiddelen die je wilt hebben! Hoe kan het ook anders... Tenga is Spaans voor hebben. Laat je trouwens niet misleiden door hoe klein ze soms zijn. Het genot dat ze teweeg brengen is buitengewoon. Je kunt natuurlijk gewoon ouderwets met de hand masturberen, maar jezelf bevredigen krijgt een nieuwe dimensie dankzij de speeltjes van dit unieke merk. Mannen, Tenga laat je voelen wat je wilt voelen!

Tenga ei

Wie zegt dat een vibrator ei alleen voor vrouwen is, kent het Tenga ei nog niet. Deze eitjes zijn masturbators van topkwalitieit! Ze zien er misschien wat klein uit, maar ze kunnen zich om praktisch iedere penis vouwen. De eitjes zijn gemaakt van super rekbaar materiaal. Het design aan de buitenkant geeft enigszins weer hoe een Tenga ei aanvoelt. Een greep uit de verschillende sensaties:

  • Geraakt door de bliksem
  • Surfend op de golven
  • Hoog in de wolken

Let op! De eitjes zijn slechts geschikt voor eenmalig gebruik!

Tenga masturbator

Al komen er geen machinale vibraties uit een Tenga masturbator, je zou het wel als een soort vibrator kunnen zien. Eentje speciaal voor mannen. De vibraties die je om je penis voelt, komen tot stand door innovatief design. Een Tenga masturbator valt onder de categorie sex toys voor mannen. Jazeker, een heuse categorie met puur genot alleen voor heren. Bekijk snel het uitgebreide aanbod van Clubwear Company. Er valt namelijk nog veel meer te beleven!

Tenga kopen

Als je een Tenga gaat kopen, vergeet dan niet om de juiste glijmiddelen mee te bestellen. Dit kan het plezier namelijk flink verhogen. Een goede body care is hoe dan ook altijd een aanrader! Bij Clubwear Company hebben we een uitgebreid assortiment met seksspeeltjes voor de meest sensationele avonturen. Als je een Tenga ei gaat kopen, wordt er standaard al glijmiddel bij geleverd. Maar een beetje extra kan natuurlijk nooit kwaad.

Tip: Let erop dat het glijmiddel past bij je speeltje. Een verkeerde combinatie kan het materiaal ervan namelijk aantasten.

filters
Alles wissen