Wat is een Womanizer?

Womanizer Vibrator

Stel je jezelf nou werkelijk de vraag ‘wat is een Womanizer’? Dat is toch immers een man die wel raad weet met vrouwelijk schoon? Natuurlijk, dat ook. Maar het is ook een revolutionair nieuw stuk speelgoed waar vele vrouwen een moord voor zouden doen! In plaats van door aanraking te stimuleren, laat het een heleboel kleine drukgolfjes door je clitoris gaan. Uiteindelijk kom je niet meer bij van genot! Dus… wat is een Womanizer? Een reden om direct naar Clubwear Company te gaan en er eentje te bestellen!

Hoe werkt een Womanizer?

Eén van de vele voordelen van een Womanizer is dat het apparaat een lust voor het oog is en bovendien zeer eenvoudig in gebruik. Want hoe werkt nou een Womanizer? Heel simpel! Zet de zuigmond tegen je clitoris aan en kies een instelling op het apparaat waar jij het meeste van geniet. Je hebt zelf volledig de controle over de intensiteit waarmee het apparaat te werk gaat. Bovendien kun je je Womanizer heel eenvoudig opladen via de meegeleverde usb-kabel! Hadden we overigens al verteld dat deze seksspeeltjes behoorlijk geruisloos zijn en zes tot twaalf (!) standen hebben...?

Verschillende Womanizers

Bij Clubwear Company zijn in onze sexy accessoires afdeling verschillende Womanizers verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit diverse kleuren maar ook uiteenlopende modellen. Zo is er de Liberty en de W500, die behoorlijk van uiterlijk verschillen. Daar komt nog de Womanizer 2Go bij, die eruitziet als een lipstick en gemakkelijk in je handtas meegenomen kan worden! Dus trek je sexy schoenen aan en zonder je waar dan ook even af om heerlijk tot rust te komen… Na één of verschillende van onze Womanizers te hebben geprobeerd, wil je werkelijk niks anders meer!

Womanizer kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kun je bij Clubwear Company je Womanizer kopen! Bij ons ben je natuurlijk ook aan het juiste adres voor de meest erotische lingerie voor alle pikante gelegenheden. We kunnen je bovendien het dragen van een kinky bodystocking aanraden als je bij het gebruik van je Womanizer iets aan wilt hebben. Dit kinky kledingstuk doet het ook fantastisch op pikante feestjes. Het heeft namelijk een open kruis en is ook nog eens behoorlijk transparant! Je partner weet niet wat hem of haar overkomt als je in een bodystocking gekleed je revolutionaire apparaat voor het voorspel gebruikt. Wil je bovendien geen rode oortjes bij buren, postbezorgers of huisgenoten? Kies er dan voor je Womanizer discreet te kopen bij Clubwear Company!