Womanizer Pro

Womanizer Pro

Het apparaat is nauwelijks nog aan te slepen maar nu toch verkrijgbaar bij Clubwear Company; de Womanizer Pro! De populariteit van deze ultieme verrijking van je seksleven is niet te onderschatten sinds schrijfster en levensgenietster Heleen van Rooijen hier uitgebreid haar verhaal over heeft gedaan. Deze avocado-vormige stimulator is een klasse apart. Het is geen vibrator, het is geen dildo, het is… de revolutionaire Womanizer Pro! Verwen jezelf met hete nachten en beleef ongekende hoogtepunten.

Womanizer Pro40

Wat maakt de glad gevormde Womanizer Pro40 nou zo bijzonder? Allereerst is het geen speeltje dat bedoeld is om te penetreren maar om je clitoris te verwennen (sorry heren). Zonder deze aan te raken, plaats je je kietelaar in de zuigmond van het apparaat. Zodra je het aan-knopje van de Womanizer Pro40 indrukt, wordt jouw knopje gestimuleerd met pulserende drukgolfjes. Ongekend genot maakt zich van je meester, zeker naarmate je de druk zelf, met behulp van de verschillende standen, steeds hoger opvoert! Om overhitting van het apparaat te voorkomen, schakelt deze zichzelf standaard na 30 minuten uit. Zo kunnen je Womanizer en jij even afkoelen voordat je je seksuele ontdekkingsreis hervat...

Womanizer Pro voordelen

Naast een oase van intensiteit kent het gebruik van een Womanizer Pro vele voordelen. Het apparaat heeft namelijk acht verschillende instellingen, die nauwkeurig te bepalen zijn voor het ultieme genot. Je begint bij de zijdezachte modus (1) tot niveau Super Power (8)! Bovendien is dit technologische hoogstandje heel erg stil, met slechts 42 dB aan geluidsafgifte. Je kunt de lithium batterij handig opladen via USB en je krijgt er een stevige travel/opbergkoffer bij, zodat je je nieuwe vriend(in) moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen. De stimulatiekop, gemaakt van medische siliconen, is ook nog eens vervangbaar! Er zit bovendien een XL formaat kop bij voor de iets grotere clitoris. Wil je zelf de verschillende Womanizer Pro voordelen ervaren? Bestel je eigen exemplaar dan online bij Clubwear Company!

Womanizer Pro kopen

Voor een scherpe prijs kun je in onze webwinkel je zinnenprikkelende Womanizer Pro kopen. Dit is tot nu toe het populairste speeltje uit ons spannende toys assortiment. Toen dit Duitse topproduct getest werd, ervoer meer dan 70% van de gebruikers exceptioneel intense of zelfs meerdere orgasmes. Sterker nog, 100% van de ondervraagden beschreef het apparaat als werkelijk uniek! Bij Clubwear Company kun je eenvoudig online je sensationele Womanizer Pro kopen, samen met je erotische lingerie. Ook voor andere sexy accessoires ben je bij ons helemaal aan het juiste adres!