Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Ylva & Dite

"Unleash your inner beast" is het logo van dit speciale merk dat alleen handgemaakte dildo's maakt. In alle maten en kleuren. Dus ontketen het innerlijke beest in jezelf....

18 artikelen gevonden

Ylva & Dite

Ben je uitgekeken op je oude dildo? Probeer dan eens een dildo van Ylva & Dite. Hun handgemaakte dildo's zijn zo mooi dat je niets ander kan doen dan ze vastpakken! De kleurrijke, siliconen dildo’s worden volledig met de hand gemaakt op Nederlandse bodem. Ze zijn een lust voor het oog en de rest van je lichaam en uiteraard 100% lichaamsveilig. Bij Clubwear Company kun je tal van verschillende modellen online bestellen. De handgemaakte dildo's van Ylva & Dite zijn puur genot!

Roze dildo

Wat direct opvalt aan de dildo’s van Ylva & Dite, zijn de prachtige kleuren. Je kunt een ‘simpele’ roze dildo kopen, of een meerkleurig exemplaar waarmee je donkere dagen zalig doorkomt! Al is de roze dildo niet echt simpel te noemen, het is meer dat het een enkele kleur is. Een kleur die op zichzelf al zo krachtig is dat je je ogen er niet vanaf kan houden. Laat staan je handen, die de dildo spoedig zal laten bewegen langs al jouw … plekjes!

Tip: Maakt je speeltjes altijd goed schoon met water en een toycleaner, gebruik ook altijd een glijmiddel op waterbasis. Hierdoor verhoog je het plezier en voorkom je een hoop ongemak!

Paarse dildo

Een handgemaakte dildo kopen doe je bij Clubwear Company! Wij hebben alles van paarse dildo’s die realistisch gevormd zijn, tot dildo’s met structuur in de vorm van sappig fruit. Al jouw gevoelige plekjes worden geprikkeld en krijgen de juiste stimulans met de handgemaakte dildo’s van Ylva & Dite. Wanneer jij een paarse of wat voor dildo ook bestelt, zorgen wij ervoor dat jij deze zo snel mogelijk discreet thuis gestuurd krijgt. Dat geldt voor alle seksspeeltjes die je in onze webshop koopt!

filters
Alles wissen