Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Bondage

Voor een geheel nieuwe seksuele stimulans kun je de bondage artikelen van Clubwear Company eens proberen. Met onze verschillende handboeien, touwen en harnassen neem jij de regie in handen en krijg je volledige controle krijgen over het genot van jou en je sub(s).

Lees meer
78 artikelen gevonden

Bondage

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf in de rol van onderdaan te kruipen en je te laten vastbinden. Er zijn genoeg bondage artikelen in ons uitgebreide assortiment om nachtenlang helemaal los te gaan en veel plezier mee te beleven!

Sterk en duurzaam bondage leer

Uiteraard is ons assortiment bondage artikelen niet alleen voor de beginners. Met ons bondage leer kun jij als ervaren BDSM liefhebber je hart ophalen. Het prettige aan dit materiaal is dat het door gebruik soepeler wordt. Dat betekent dus geen vervelende striemen meer. Daarbij is bondage leer ontzettend sterk en duurzaam. Heb jij al een BDSM zweep of ball gag? Clubwear Company geeft genoeg in het assortiment waarmee jij je in de wildste avonturen kunt storten.

Bondage lingerie om de ervaring te versterken

Juist bij bondage is erotische lingerie een geweldige aanvulling! Wanneer jij jouw sub in de boeien hebt geslagen en je hebt volledige controle om te doen wat je wil, is het misschien wel fijn om niet alles out in the open te hebben. Ook kan onze bondage lingerie het spel en de ervaring versterken. Een kruisloos slipje of body geeft jou nog steeds ongehinderd toegang!

Tip: Spreek van tevoren een stopwoord of teken af, zo voorkom je dat grenzen worden overschreden!

Collars voor jouw sexy rollenspel

Houdt je van rollenspel en BDSM? Probeer dan eens een bondage collar. Hiermee kun jij jouw sub(s) behandelen als trouwe viervoeter. Het enige wat je nog nodig hebt is een riem. Al is deze bij sommige bondage collar sets inbegrepen. De collars zijn trouwens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van extra breed in strak lak tot subtiel smal met verfijnde print. De keuze is aan jou. Het is in elk geval de bedoeling dat jij jouw ‘puppy’ laat werken voor wat lekkers!

Jouw bondage online kopen bij Clubwear Company

Wanneer je van soft SM houdt, is het leuk om eens wat nieuwe bondage artikelen te kopen. Tepelklemmen bijvoorbeeld, hiermee worden de tepels van jouw sub flink geprikkeld. Je kunt ze ook goed gebruiken als voorspel op wat intenser BDSM. Denk ook aan een goede reiniger en glijmiddel als je bondage speeltjes gaat kopen. Jouw personal care en die van je seksspeeltjes staat natuurlijk voorop!

filters
Alles wissen