Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Bitch feest

Twee keer per jaar mag je je helemaal geoorloofd misdragen op het bitch feest! Is het de eerste keer dat je dit ondeugende fetisjfeest gaat meemaken? Houd er dan rekening mee dat je niet zomaar in elke outfit op kunt komen dagen. Doorgaans geldt er een dresscode die streng gehandhaafd wordt door de doorbitch. Het bitch feest is zeker een aanrader wanneer je nog nooit eerder een fetisjfeest hebt bezocht. Dit feest staat erom bekend dat het veel knappe, jonge mensen trekt en iedereen gaat respectvol met elkaar om. En om je eerste of je zoveelste nieuwe kinky kleding outfit te shoppen zit je bij Clubwear Company helemaal goed!

Crazyland Bitch feest

De organisatie Crazyland organiseert naast het bitch feest ook feesten zoals, Booming Sexy New Year en Rehab. De dresscode die geldt voor het bitch feest is lak, leer en latex, lekker kinky dus! Vergeet ook niet dat er een couples only beleid van kracht is. Dat wil zeggen: de mannen dienen altijd in het gezelschap te zijn van hun partner. En hier wordt strikt op gecontroleerd. Laat je verder trakteren op een paar uitzinnige shows van de bitch en ontdek maar liefst zes spannende speel en dans ruimtes. Crazyland nodigt op het bitch feest de beste Dj's uit, dus je kunt ook zeker van vette muziek genieten! Heb jij al een stout pakje uitgezocht bij Clubwear Company?

Bitch feest dresscode

Houd je je niet aan de bitch feest dresscode dan weigert de doorbitch jou alle toegang tot dit zinderende feest. Bij Clubwear Company helpen we je graag bij het vinden van de juiste outfit, om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat. Want de bitch feest dresscode is niet slechts een kwestie van je erotisch kleden. Stoffen kleding is, hoe sexy ook, uit den boze. Ook fishnet kleding wordt niet gehonoreerd. En tot slot nog een verraderlijke: wetlook. Ook daar gaat de doorbitch niet mee akkoord. Maar wat mag of sterker nog, moet dan wel? Alles wat van lak, leer en latex is, maar ook PVC, metaal, datex (natuurlijk latex met een stoffen binnenkant), neopreen en veren vallen 100% binnen de dresscode voor het bitchfeest.

Bitch feest kleding

Bij Clubwear Company vind je alles wat je nodig hebt om in de juiste bitch feest kleding ten tonele te verschijnen. Vergeet alleen niet om ook aan je lingerie te denken dames! En heren het materiaal van je ondergoed maakt voor jullie ook heel veel uit. Want als de doorbitch er achter komt dat je stoffen ondergoed aan hebt onder je fetisj kleding dan ben je de pineut. In dat geval nog liever helemaal geen ondergoed onder je bitch feest kleding. Bestel je complete outfit bij Clubwear Company voor een strakke prijs en een snelle, discrete bezorging! Ook voor de geilste accessoires en sex toys ben je bij ons aan het juiste online adres.

filters
Alles wissen