Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Anal Play Anale Vibrators
Buttplug
Prostaat Stimulator

Dildo's Dildo
Handmade Dildo's
Voorbind dildo's

Manstore Alle Manstore
Manstore Outlet

Benno von Stein Benno von Stein Man
Benno von Stein Vrouw

Nieuw Nieuw Body & Toys
Nieuw Vrouw
Nieuw Man

Kado Kleding Kado
Body & Toy Kado
Giftset

BITCH kleding

B.I.T.C.H 2021

Let op: dit is actuele informatie uit September 2021

Dresscode:

  • Lak
  • (PU) Leer
  • Latex
  • Rubber 
  • Metaal
  • PVC

Niet toegestaan: jean en jeans

2021… na een kleine 2 weken is de kop er wel af. Tijd om elkaar op de meest uitbundige manier te treffen op Neerlands’ beroemdste fetish feest! Uiteraard dien je dan wel de passende BITCH kleding te dragen. Gelukkig biedt Clubwear Company je de helpende hand. Voor hem én haar vind je in ons uitgebreide assortiment de meest kinky kleding om jezelf mee aan de doorbitch - en natuurlijk de andere gasten! - te laten zien. Alleen de meest hoogwaardige materialen zijn voor ons goed genoeg! Daarom ben je altijd van de beste kwaliteit verzekerd zodra je in onze uitgebreide online shop je zinnenprikkelende BITCH kleding bestelt. Overtref de verwachtingen van de doorbitch wanneer je op 2 Oktober aanstaande je opwachting maakt!

BITCH kleding voorschrift

Voordat je iets moois uitkiest, is het belangrijk om te weten of je met jouw gekozen outfit wel aan het strenge BITCH kleding voorschrift voldoet. Niet alles is namelijk op dit gerenommeerde feest toegestaan. Hoe sexy wetlook er ook uitziet, je komt er niet mee binnen. In (PU-)leer, lak en latex word je wél met open armen ontvangen! Ook in creaties van rubber, metaal en/of pvc zien ze je graag komen. Als het maar een fetish en feest uitstraling heeft en het liefst ook nog past bij een eventueel thema. Opwindende kleding die hieraan ruimschoots voldoet, vind je volop in onze Lak, Leder en latex afdeling. Vraag ons gerust om advies als je twijfelt over de voorwaarden van het BITCH kleding voorschrift en de onverbiddelijke doorbitch.

Let op: niet alleen wát je draagt maar ook wie je meeneemt is doorslaggevend voor de doorbitch. Aankomend feest is voor partners en stellen. Heren komen alleen in gezelschap van hun eigen - vrouwelijke - compagnon naar binnen. Er mag dus niet aan de deur geronseld worden! Gesnapt worden met een mobiele telefoon staat ook gelijk aan een enkeltje naar buiten. Wees dus gewaarschuwd!

Let op:

  • Het feest gaat door met aangepaste tijden, namelijk: 16:00 - 00:00 uur.
  • Er is sprake van een Corona QR check of testen voor toegang.

BITCH kleding kopen

Wil je snel, eenvoudig en voordelig je BITCH kleding kopen? Dan ben je bij Clubwear Company aan het juiste adres! In ons ruime kledingaanbod vind je altijd outfits en losse kledingstukken die de doorbitch het liefst van je lijf scheurt. De kleding van Benno von Stein en Patrice catanzaro zijn perfect om tijdens deze heugelijke gelegenheid te dragen. Zowel jurken als hotpants en tops voor de ultieme kinky avond van deze merken zijn bij ons volop verkrijgbaar. En draag je latex? Zorg er dan voor dat dit spannende materiaal er schitterend uit blijft zien dankzij onze middelen voor latex onderhoud. BITCH kleding kopen bij Clubwear Company biedt bovendien als voordeel dat je je bestelling snel krijgt opgestuurd. Zo kan de voorpret direct beginnen en kom je meteen in de feeststemming!

filters
Alles wissen