BITCH outfit

BITCH outfit

Let op: dit is actuele informatie uit augustus 2019.

De dresscode:

  • Lak
  • (PU) Leer
  • Latex
  • Rubber 
  • Metaal
  • PVC

Niet toegestaan: jean en jeans

Kijk jij al reikhalzend uit naar het volgende kinky feest? We kunnen je beloven dat je niet weet wat je meemaakt wanneer je de aanstaande oktober editie van BITCH bezoekt! Tijdens Red October wordt iedereen uitgenodigd om op pikante wijze een knipoog te geven aan het voormalige Sovjetregime. Wil helemaal in dit thema op kunnen gaan? Dan heb je natuurlijk wel een passende en feestelijke - en rode! - BITCH outfit nodig. Daarvoor ben je bij Clubwear Company helemaal aan het juiste adres. We voorzien je daarom graag van een uitgebreide collectie spraakmakende kostuums en losse kledingstukken. Hiermee kun jij je eigen BITCH outfit voor 5 oktober samenstellen!

Kinky BITCH outfit

Als je BITCH wilt bezoeken, is een ontzettend kinky BITCH outfit noodzakelijk. Anders kan de zogeheten Doorbitch je de toegang weigeren! Gelukkig weten we bij Clubwear Company precies wat er wel en niet goedgekeurd wordt bij het wildste verjaardagsfeest van ons land. Als je zeker wilt zijn van toegang, is het altijd verstandig om onze Soleil Fashion afdeling te bekijken. Ook in onze XXXCollection vind je lak, (PU-)leer en PVC kleding voor jouw ultieme kinky BITCH outfit. Met kleding van deze twee merken moet het een makkie zijn om de Doorbitch te verleiden... Hetzelfde geldt voor outfits waarin latex, metaal en/of rubber zijn verwerkt. Er mag in ieder geval geen wetlook materiaal, stof of fishnet tussen zitten. Zorg er daarom altijd voor dat je kostuum 100% een fetish en, voor de volgende editie, feestelijke uitstraling heeft! Hier mag je natuurlijk een geheel eigen invulling aan geven. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op!

En heren, wees gewaarschuwd; jullie kunnen je nog zo mooi uitdossen, zonder vaste partner komen jullie níet naar binnen! Als de Doorbitch doorkrijgt dat je voorafgaand aan je entree aan het ronselen bent, kun je het feest wel vergeten.

BITCH outfit kopen

Met het grootste gemak en voor de meest aantrekkelijke prijzen kun je bij Clubwear Company je pikante BITCH outfit kopen voor de Summer Edition. Neem wel de strenge kledingvoorschriften van dit pikante verjaardagsfeest in acht voordat je je bestelling plaatst! Oriënteer je bovendien op de verwachte weersomstandigheden tijdens het zoeken naar de perfecte BITCH kleding. Zowel voor hem als voor haar hebben we de meest onweerstaanbare kledingstukken op voorraad. De ultieme BITCH outfit kopen doe je dan ook bij Clubwear Company!