BITCH outfit

BITCH outfit

Let op: dit is actuele informatie uit december 2019

De dresscode:

  • Lak
  • (PU) Leer
  • Latex
  • Rubber 
  • Metaal
  • PVC

Niet toegestaan: jean en jeans

Kijk jij al reikhalzend uit naar het volgende kinky feest? We kunnen je beloven dat je niet weet wat je overkomt wanneer je de aanstaande februari editie van BITCH bezoekt! Er is dit keer geen specifiek thema, maar je hebt natuurlijk wel een passende en feestelijke BITCH outfit nodig. Om ervoor te zorgen dat je zeker naar binnen komt, ben je bij Clubwear Company helemaal aan het juiste adres. We voorzien je daarom graag van een uitgebreide collectie spraakmakende kostuums en losse kledingstukken. Hiermee kun jij je eigen BITCH outfit voor 1 februari samenstellen!

Kinky BITCH outfit

Wanneer je BITCH wilt bezoeken, is een uber kinky BITCH outfit noodzakelijk. Anders kan de zogeheten doorbitch je de toegang weigeren! Gelukkig weten we bij Clubwear Company precies wat er wel en niet goedgekeurd wordt bij het wildste erotische feest van ons land. Als je zeker wilt zijn van toegang, is het verstandig om onze Soleil Fashion afdeling te bekijken. Ook in onze XXXCollection vind je lak, (PU-)leer en PVC kleding voor jouw ultieme kinky BITCH outfit. Met kleding van deze twee merken is het een makkie om doorbitch te verleiden... Hetzelfde geldt voor outfits waarin latex, metaal en/of rubber zijn verwerkt. Er mag in ieder geval geen wetlook materiaal, stof of fishnet tussen zitten. Zorg er daarom altijd voor dat je kostuum 100% een fetish feestelijke uitstraling heeft! Hier mag je natuurlijk een geheel eigen invulling aan geven. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op!

En heren, wees gewaarschuwd; jullie kunnen je nog zo mooi uitdossen, zonder vaste partner komen jullie níet naar binnen! Als de doorbitch doorkrijgt dat je voorafgaand aan je entree aan het ronselen bent, kun je het feest wel vergeten.

Bovendien geldt voor iedereen dat je je mobiele telefoon of camera buiten laat.

BITCH outfit kopen

Met het grootste gemak en voor de meest aantrekkelijke prijzen kun je bij Clubwear Company je pikante BITCH outfit kopen voor de Summer Edition. Neem wel de strenge kledingvoorschriften van dit pikante feest in acht voordat je je bestelling plaatst! Oriënteer je bovendien op de verwachte drukte en/of eventuele weersomstandigheden tijdens het zoeken naar de perfecte BITCH kleding. Zowel voor hem als voor haar hebben we de meest onweerstaanbare kledingstukken op voorraad. De ultieme BITCH outfit kopen doe je dan ook bij Clubwear Company!

P.S.: wil je er zeker van zijn dat je haardracht matcht met je kleding? Dan hebben we goed nieuws! Een aantal sexy barbiers kan jullie koppies geheel gratis voorzien van een strakke coupe.