Dresscode BITCH

BITCH dresscode

Let op: dit is actuele informatie uit augustus 2019.

Bij het meest revolutionaire kinky feest van Nederland kom je alleen binnen als je aan de specifieke dresscode van BITCH voldoet. De Doorbitch is namelijk ook op 5 oktober onverbiddelijk! Gelukkig weten we bij Clubwear Company precies welke BITCH kleding er allemaal wel en niet toegelaten wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je je outfit hebt samengesteld in onze Soleil Fashion afdeling. Hier vind je allerlei kinky items van PU-leer, zoals jurken en rokjes, maar ook tops en hotpants die zeker aan de dresscode van BITCH zullen voldoen. Ga bovendien net als de andere bezoekers op in het communistische thema om van Red October een niet te missen feest te maken!

De Doorbitch laat heren in hun hemd staan die nog vlak voor de ingang een compagnon proberen te regelen. Alleen met je vaste partner kom je binnen! Wees dus gewaarschuwd…

Dresscode BITCH kleding

Om te voldoen aan de strenge dresscode van BITCH, bestel je kleding bij Clubwear Company! Zorg er in ieder geval voor dat je outfit is gemaakt van latex, (PU-)leer of lak. PVC, rubber en metaal zijn ook toegestaan. Waar je niet mee aan kunt komen is wetlook, hoe sexy het er ook uitziet. Met kleding van dit materiaal kom je er niet in. In onze XXXCollection vind je alles voor hem én haar om de perfecte pikante outfit samen te stellen. Bereid je voor op de onverbiddelijke dresscode van BITCH en bestel kleding in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren voordelig en in groten getale bij Clubwear Company. Zorg bovendien dat je op de - hopelijk - zomerse temperaturen gekleed bent. We verzenden je bestelling snel, zodat je meteen je luchtige outfit kunt passen!