Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Dresscode BITCH

Let op: dit is actuele informatie uit maart 2020

Bij het meest populaire kinky feest van Nederland kom je alleen binnen als je aan de specifieke dresscode van BITCH voldoet. De doorbitch is namelijk ook op 3 oktober onverbiddelijk! Gelukkig weten we bij Clubwear Company precies welke BITCH kleding er allemaal wel en niet toegelaten wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer je je outfit hebt samengesteld in onze Soleil Fashion afdeling. Hier vind je allerlei kinky items van PU-leer, zoals jurken en rokjes, maar ook tops en hotpants die zeker aan de dresscode van BITCH zullen voldoen. Zo wordt de derde oktober een niet te missen feest!

De doorbitch laat heren in hun hemd staan die nog vlak voor de ingang een compagnon proberen te regelen. Alleen met je vaste partner kom je binnen! Wees dus gewaarschuwd…

Dresscode BITCH kleding

Om te voldoen aan de strenge dresscode van BITCH, bestel je kleding bij Clubwear Company! Zorg er in ieder geval voor dat je outfit is gemaakt van latex, (PU-)leer of lak. PVC, rubber en metaal zijn ook toegestaan.

Let op: Waar je niet mee aan kunt komen is wetlook, hoe sexy het er ook uitziet. Met kleding van dit materiaal kom je er niet in.

In onze XXXCollection vind je alles voor hem én haar om de perfecte pikante outfit samen te stellen. Bereid je voor op de onverbiddelijke dresscode van BITCH en bestel kleding in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren voordelig en in groten getale bij Clubwear Company. Zorg altijd dat je comfortabele kleding draagt die de hele avond lang aangenaam blijft zitten. We verzenden je bestelling snel, zodat je meteen je luchtige outfit kunt passen!

filters
Alles wissen