Secret Underground Sensual

Secret Underground 29-02-2020

Let op! Dit is actuele informatie van oktober 2019

Dresscode:

  • Burlesque
  • Lingerie
  • Kinky
  • Lak
  • Leer
  • Latex
  • Ghotic
  • Mannen: stoffen kleding moet zwart zijn.

Niet toegestaan: jeans

Wie op zoek is naar een ‘leuk feestje’, heeft op Secret Underground Sensual niks te zoeken; dit is namelijk veel meer dan dat, een ware erotische ervaring! Dit is een evenement waarbij tolerantie centraal staat en gevierd wordt. Dat merk je aan de 350 bezoekers van zeer diverse pluimage. En de aantrekkelijke en intieme sfeer voor beginnende én gevorderde swingers, natuurlijk. Zoek je al heel lang naar een gelegenheid waar je helemaal jezelf mag zijn? Dan heb je met Secret Underground Sensual je plek helemaal gevonden!

Secret Underground Sensual kleding

Natuurlijk kun je aan dé erotische belevenis van Nederland niet deelnemer zonder de juiste Secret Underground Sensual kleding! Gelukkig vind je bij Clubwear Company alles wat je nodig hebt. Zo kom je met behulp van onder andere een sexy string en een wulpse burlesque petticoat al een heel eind. Je hoeft overigens je kinky kostuum niet direct aan te hebben bij binnenkomst; je mag best eerst in je dagelijkse kloffie binnenwandelen om in de luxe kleedruimte je sexy Secret Underground kleding aan te trekken!

Secret Underground Sensual outfit

Heb je nu al zin in een weergaloze erotisch evenement dat zijn weerga niet kent? Wij ook! Zorg er dan wel voor dat je Secret Underground Sensual outfit aan alle eisen voldoet. Voor dames geldt dat hun stijl ze burlesque en/of kinky lingerie dragen die geschikt is voor parenclubs. Als ‘t maar niet alledaags is! Als heer mag je wel in kleding van stof naar binnen, zolang die maar geheel (!) zwart van kleur is. Gelukkig kunnen zijn onze Noir Handmade Man en ES Underwear collecties aanspreken om hun ideale Secret Underground Sensual outfit mee samen te stellen. Dankzij Clubwear Company zal de doorbitch jou gewoonweg niet kunnen weigeren!